Pemiawaian Bahan-bahan Mentah Tumbuh-tumbuhan Yang Digunakan Dalam Ubat-ubat Tradisional - Lassa, Jaafar (1995)
Pemiawaian bahan-bahan mentah tumbuh-tumbuhan adalah merupakan aspek terpenting dalam pengawalan mutu ubat-ubat tradisional