Immunological Reactivity Of Jird(Meriones Unguiculatus) To Infection Of Brugia Pahangi Of Brugia Pahangi - Panasoponkul, Chotechuang (1993)
Filariasis ialah jangkitan parasit kronik yang menjadi kepentingan kesihatan awam dan sosioekonomi di banyak negara tropika dan subtropika dan masih menjadi masalah kesihatan utama di banyak kawasan-kawasan lain di dunia.