Early Detection Of Language Difficulties In Young Malay-background Children: Implications For School Preparation - Faust, Theresa Louise (2002)
Perolehan bahasa mungkin satu-satunya perkembangan paling asas diperoleh oleh kanakkanak bagi menyediakan diri untuk pendidikan formal.