Breastfeeding Practices Among Malaysian Mothers In A Selected Private Hospital - Hooi Yen, Kua (2010)
Kadar penyusuan susu ibu secara eksklusif di Malaysia kekai rendah pada 14.5 peratus meskipun penyusuan susu ibu adalah cara terbaik untuk membekalkan baby zat makanan yang mereka memerlukan.