Antimicrobial, Antioxidant And Toxicity Studies Of Cassia Species And The Potential As Anticandidal Agent - Sanduran Nehru, Sangetha (2009)
Dalam penyelidikan ini tiga Cassia spesies dikaji untuk aktiviti antimikrob, antioksidan dan ujian ketoksikan.