Agen Antikulat (Antikandida) Daripada Cinnamomum Zeylanicum blume - Nordin, Noor Hazarina (2004)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji aktiviti antikandida daripada pelbagai spesies tumbuhan ubatan.