Pharmacokinetics And Metabolism Studies Of Antifilarial Drugs Derivatives Of Benzimidazole Carbamate - Ramanathan, Surash (1996)
Farmakokinetik dan metabolisme dua jenis drug ani filaria baru UMF-078 dan UMF-058 telah dikaji dalam model haiwan yang sesuai dengan perekaan bagi aspek penyerapan drug dan metabolisme