Perkembangan Saudara Baru Di Malaysia Dan Peranan PERKIM: Masalah Dan Penyelesaiannya - Ismail, Che Latifah (1996)
Islam sebagai satu agama yang bersifat universal, dianuti di seluruh termasuk Malaysia.