Pengubahsuaian Kaedah Analisis Bagi Pironaridina Di Dalam Plasma Dan Perbandingan Formulasi Pironaridina Dalam Kajian Farmakokinetik - Jayaraman, Sarala Devi (1999)
Pironaridina merupakan drug antimalaria yang berpotensi tinggi dalam rawatan malaria dan baru-baru ini ia menghasilkan keputusan yang menggalakkan di dalam cubaan klinikal yang dijalankan di Cameroon dan Thailand.