Kajian Kesan Produk -produk Yang Mengandungi Eurycoma Lingifolia Terhadap Metabolisme Drug Dalam Hati Tikus - Adam, Zainah (2003)
Eurycoma longifolia atau Tongkat Ali digunakan secara tradisional untuk merawat malaria, ulser, keletihan dan demam.