Therapeutic Drug Monitoring Service In Malaysia Current Practice And Cost Evaluation - Ahmed Abdelrahim, Hisham El Hag (2008)
Pemantauan drug terapeutik (TDM) telah dikenalpasti sebagai satu alat klinikal yang berguna dalarn terapi drug.