Kesan Minyak Esensial Citrus Spp Ke Atas Sistem Kadiovaskular Tikus Serta Kesan Antiresah Dan Antidepresi Pada Mencit - Awang, Che Rugayah Che (2007)
Objektif kajian adalah untuk meneliti kesan minyak esensial dari tumbuh-tumbuhan Citrus spp terpilih ke atas sistem kardiovaskular serta kesan antiresah dan antidepresinya. Baunya memberi kesan menyamankan.