Drug Metabolism And Toxicity Studies Of Orthosephon Stamineus, Benth (misai Kucing) In Rats - Chin, Jin Han (2006)
Orthosiphon stamineus, Benth (Famili: Lamiceae) atau dikenali dengan nama tempatan sebagai Misai Kucing, digunakan secara meluas di Malaysia untuk merawat hipertensi, masalah sistem urinasi dan penyakit batu karang ginjal.