An Explorative study on pharmaceutical care practice from the perspective of pharmacists in Malaysia - Massad Babiker, Ghada Abdel Raheem (2008)
Objektif ka_jian ini adalah untuk meneroka dan mengumpul informasi dasar yang diperlukan untuk melaksanakan praktis penjagaan farmaseutikal (PC) di Malaysia.