Kaedah Alternatif Untuk Menganggar Sukatan Kecenderungan Memusat - Mohd Noor, Normazuin (2007)
Sukatan kecenderungan memusat merupakan antara sukatan yang digunakan untuk memperihalkan sesuatu data secara berangka.