Development And Evaluation Of Controlled Release Pellets Of Dil Tiazem Hcl - Ur-rahman, Nisar (2003)
Satu sistem pelepasan terkawal telah dibangunkan melalui penyalutan satu filem polimer pengawal kadar apa ke atas pelet yang telah disaluti drug, dengan menggunakan diltiazem sebagai drug model.