Comparing The Return On Portfolios Of Unit Trusts In Malaysia Using Follow-the-winner And Buy-and-hold Strategy - Salleh, Sobri (2007)
Kajian ini dilakukan dengan tujuan untuk meniliti prestasi amanah saham di Malaysia daripada jangkamasa 2001 sehinnga 2006.