Impregnation Of Oil Palm Trunk Lumber (optl) Using Therm.oset Resins For Structural Applications - Che Ku Alam, Che Ku Abdullah (2010)
Batang kelapa sawit berusia 25 tahun diambil dan dikeringkan menggunakan kiln bagi mendapat kandungan lembapan yang diperlukan.