Development And Evaluation Of Prolonged Release Ketoprofen Tablets - Masoud Eid, Ahmad Mustafa (2006)
Suatu sistem perlepasan terpanjang telah dibangunkan menggunakan salutan filem sebagai sistem perlepasan terpanjang drug dan ketoprofen telah digunakan sebagai drug model.