Utility Of A Novel Self-emulsifying System For A Lipophilic Drug With Low Oral Bioavailability - Choy , Wai Peng (2006)
Kajian ini dijalankan untuk membangunkan satu sediaan sistem pengemulsian kendiri (SES) untuk meningkatkan penyerapan sistemik drug yang berbiokeperolehan rendah dengan menggunakan ubiquinone sebagai drug model.