Evaluation Of Antimicrobial Agents Prescribed By Universiti Sains Malaysia Panel Of Doctors: A Pharmacoepidemiology Approach - Ali Sawesi, Suhila (2003)
Kajian penggunaan drug adalah penting untuk menentukan tahap penggunaan drug dalam sesebuah negara.