Komposit Poliester Tak Tepu Dipenguat Gentian Kenaf Dan Nano Zarah (montmorilonit) - Ismail, Nor Azlina (2011)
Usaha untuk memperbaiki sifat-sifat komposit termoset terisi pengisi lignoselulosik telah dilakukan dalam kajian ini dengan menambah pengisi nano montmorillonite (MMT -UTR} tidak terawat dan terawat.