Population Ecology Of The American Cockroach, Periplaneta Americana (l.) And Its Potential Control Using P Arasitoid Aprostocetus Hagenowii (ratzeburg) (hymenoptera: Eulophidae) - Tee, Hui Siang (2011)
Tesis ini bertumpu kepada ekologi populasi lipas Amerika, Periplaneta americana (L. ), dalam sistem pembentungan.