Aplikasi Penanda Dna Mikrosatelit Dan Dna Mitokondria Dalam Program Pembiakbakaan Ikan Siakap, Lates Calcarifer - Mat Khairuddin, Roziana (2011)
lkan siakap, Lates calcarifer merupakan ikan ternakan yang popular dan mempunyai nilai ekonomi yang tinggi di Malaysia.