An Investigation Of Protonic Band Structure For Metallic Protonic Crystals - Low, Khee Lam (2011)

(untitled)
Hablur fotonik ialah seJems struktur buatan yang berkala. Keunikan sifatnya merupakan satu daripada tajuk yang paling banyak dikaji sejak 20 tahun lalu.