Preparation And Characterization Of Collagen Grafted Poly(Dimethyl Siloxane) Modified Films For Skin Substitute Applications - Rezaei Darvisid, Seyed Mahmood (2011)
Poli(dimetil siloxana) (PDMS) filem yang berpusat diubah dengan menggunakan hidrogel dan kolagen untuk menghasilkan pelbagai jenis pengganti kulit.