Kesan Aktiviti'Brain Gym' Terhadap Perkembangan Kognitif Kanak-Kanak Prasekolah - Goh, Siew Siew (2010)
Kajian yang berbentuk kuasi-eksperimen ini bertujuan menilai keberkesanan aktiviti 'Brain Gym' terhadap perkembangan kognitifkanak-kanak prasekolah secara keseluruhan