The Ophthalmology Management Of Primary School Children Among Chinese Ethnic Group In Penang , Malaysia - Chuan , Chin Liang (2011)
Selama ini, kesilapan pembiasan mata ialah satu isu sosial di semua negara terutama dalam masyarakat Cina.