Factors Affecting Continuance Adoption Of E-Learning By Instructors In Malaysia Higher Education Institutions - Goh, Hsiao Yee (2011)
Dengan pembangunan teknologi dan internet, semakin banyak universiti awam di Malaysia berusaha dan melabur dalam e-pembelajaran.