Determinant Of Level Of Climate Change Disclosure By Developed And Emerging Countries In Asia Pacific. - Periasamy, Vinod (2011)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji bagaimana tiga belas negara yang melibatkan seratus sebelas syarikat dari sepuluh industri yang berbeza pendedahan laporan mengenai perubahan iklim melalui pengurusan pentadbiran firma