A Case Study Of Corporate Social Responsibility (Csr) Practices Of Optic Company In Singapore - Ounnajmi, Noronsalha (2011)
Tanggung jawab sosial korporat (CSR) bertujuan untuk lebih mengintegrasikan masalah sosial dan persekitaran ke dalam perniagaan dan menghuraikan secara sukarela.