The Linkages Between Stock Return And Macroeconomic Variables In Malaysia - Phang, Chee Kong (2006)
Matlamat utama kajian ini adalah menguji sama ada wujudnya perhubungan antara pulangan stok dan pembolehubah makroekonomi di Malaysia.