Organization Determinants of Incremental and Radical Innovations in Industries Operating In Malaysia - Letchemenan, Gunaselan (2006)
Perubahan secara mendadak dalam teknologi, perubahan undang-undang dan pertambahan permintaan pengguna untuk produk yang berharga rendah tetapi berkualiti tinggi, rekacipta produk yang bermutu dan perkhidmatan yang cemerlang telah membentuk dunia perniagaan yang lebih kreatif.