Internal Marketing And Customer Loyalty: Mediating Effect Of Relationship Marketing - Sim, Hock Seng (2006)
Baru-baru ini, banyak pengajian telah dibuat bredasarkan konsep pemasaran baru seperti pemasaran dalaman (IM) and pemasaran perhubungan (RM).