Factors Influencing The Adoption Of Information System In Private Hospitals In Malaysia - Naing, Thiri (2006)
Pengambilan dan aplikasi teknologi maklumat adalah sangat penting dalam menangani perubahan pengurusan kesihatan untuk memenuhi keperluan pesakit di masa hadapan.