Factors Influencing Consumer Behavioural Intention To Choose Functional Foods - Chai, Soo Hong (2006)
Kajian ini menyelidik faktor-faktor yang mempengaruhi niat konsumer di Malaysia dalam memilih makanan berfungsi.