Exploring Money Attitudes And Credit Carid Usage In Compulsive Buying Among (Mba) Executive Students (U.s.m) - Mohammed Al-Amoodi, Saeed Abdulrhman (2006)
Di dalam dunia yang melibatkan tingkah laku pengguna, perkara yang lazim diperkatakan dalam kalangan pengguna ialah wang.