Electronic Service Quality Satisfaction, Trust And Loyalty: A Study On Online Banking In Penang - Aljunaid, Najib Mohammed (2006)
Kajian ini dijalankan bagi mengkaji faktor-faktor yang menyumbang kepada kesetiaan pelanggan terhadap kualiti perkhidmatan elektronik.