An Examination Of Environmental Orientation Of Consumers In Malaysia - Fong, Chee Yang (2006)
Walaupun banyak usaha telah dilaksanakan dengan matlamat untuk mempertingkatkan keprihatian terhadap alam sekitar, dan mengubah sikap orang awam