A Study Of Socio-Demographic And Personal-Philosophical Values On Environmental Consciousness - Md Harizan, Siti Haslina (2006)
Kajian tentang segmentasi pengguna hijau dan kesedaran alam-sekitar dijalankan dengan meluas di negara-negara Barat.