Organizational Justice, Parental Control And Team Commitment And Their Impacts On Strategic Performance - Lukman, Syukri (2007)
Penyelidikan ini menguji perhubungan di antara persepsi berkaitan kerja (keadilan prosedur, keadilan pengagihan, dan kawalan strategik firma induk), sikap (komitmen organisasi pada pelbagai pihak dan komitmen menjalankan strategi), hasil gelagat (pencapaian organisasi dalam usahasama antarabangsa).