A Study Of Logistic Service Quality In A Container Terminal Operations - C.kaleappan, C.kaleappan (2006)
Kajian ini difokuskan kepada tahap kepuasan terhadap perkhidmatan yang diberikan oleh pihak terminal kontena kepada penggunanya.