Bases Of Power And Influence Tactics: A Test Of Congruence Hypotheses - Lo, May Chiun (2007)
Objektif umum kajian ini ialah untuk menyelidik penggunaan kuasa oleh penyelia dan subordinat dan hubungannya dengan pengunaan taktik pengaruh oleh penyelia.