Pembangunan Ekopelancongan Di Cameron Highlands : Satu Kajian Kes - Lee, Boon Hiong (2007)
Ekopelancongan adalah satu produk pelancongan yang baru diperkenalkan di Malaysia berasaskan ekologi, pendidikan dan pertanian.