Primary School Teachers’ Dispositions In Using English To Teach Science - Razali, Zuraida (2007)
Kajian ini dijalankan setelah mengambil kira beberapa pertimbangan terhadap keraguan guru-guru yang timbul hasil daripada tanggungjawab untuk melaksanakan pengajaran Sains dalam Bahasa Inggeris.