Keberkesanan Kaedah Pengajaran Berbantukan Komputer Di Kalangan Pelajar Pencapaian Akademik Rendah Bagi Mata Pelajaran Geografi Tingkatan 4 Di Negeri Sembilan - Othman, Mohd Aris (2007)
Kajian ini dilaksanakan untuk melihat keberkesanan kaedah pengajaran berbantukan komputer (PBK) terhadap pencapaian akademik di kalangan pelajar yang pencapaian akademiknya rendah dalam mata pelajaran geografi di Tingkatan 4.