Kesan Aspek Kesihatan Terhadap Produktiviti Kerja Dalam Kalangan Pensyarah Maktab Perguruan - Mohd Tajuddin, Md Safian (2007)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti kesan aspek kesihatan terhadap produktiviti kerja pensyarah maktab perguruan di Semenanjung Malaysia.