Amalan Nilai Murni Di Kalangan Guru Bimbingan Dan Kaunseling Dalam Perkhidmatan Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah - Ahmad, Salema (2006)
Kajian ini bertujuan untuk meninjau tentang hubungan amalan nilai murni dalam Perkhidmatan Bimbingan dan Kaunseling sekolah menengah di daerah Kota Bharu, Kelantan