The Study Of Gan Materials For Device Applications - Yam, Fong Kwong (2007)
Dalam projek ini, tumpuan kerja adalah pada kajian kualiti bahan GaN yang ditumbuh oleh teknik-teknik yang berlainan, sentuhan logam pada bahan-bahan GaN dan juga kajian pada sifat-sifat asas bahan GaN berliang, serta fabrikasi peranti berasaskan bahan GaN berliang.