The Impact Of Oversight Mechanisms On Quality Internal Control And Its Relationship With Firm Operating Performance - Ong, Hock Chye (2007)
Kajian ini meneliti perhubungan di antara penzahiran mandatori dan sukarela berkenaan kawalan dalaman, termasuk perhubungan di antara jawatankuasa audit dan fungsi audit dalaman ke atas mutu kawalan dalaman untuk syarikat-syarikat yang tersenarai di Bursa Malaysia (BM).